Key-Points Industrieel Project Management

Golf en project management hebben veel gemeen. Twee dingen staan centraal: kennis en aanpassingsvermogen.

Met een goede afslag heb je al veel gewonnen. De juiste afstand, de juiste richting en de juiste ligging bepalen de rest van het verloop van het spel. Evenzo voor industrieel project management is een goede start bepalend voor het verloop van het project. Is het doel duidelijk, zijn de risico’s ingedekt, is er voldoende budget staat er een goed projectteam klaar? De kwaliteit van de voorbereidingen van een project zijn maatgevend voor het succes.

En bij elke slag moet de golfer zijn kennis gebruiken om de juiste club te kiezen voor de afstand, afhankelijk van weer en wind en ondergrond, de juiste slag te slaan, een fade of een hook, hoeveel backspin, wel of geen plag slaan. Hij moet zich aanpassen aan de omstandigheden die telkens weer verschillend zijn.

Een project manager zal ook zijn kennis moeten gebruiken om in steeds weer andere omstandigheden de juiste beslissingen te nemen. Elk project is anders. Omstandigheden en mensen zijn nooit hetzelfde. Voortdurend aanpassen is noodzakelijk. Met de juiste kennis weet je hoe te handelen om het projectdoel te bereiken.

Wil je je snel en efficiënt kennis maken met project management kies dan voor IPM-Key Points colleges. Geen abstracte theorieën of automatiseringsprogramma’s. Direct naar heldere overzichten en leerzame schema’s die jou een kristalhelder inzicht geven om elk project tot een goed eind te brengen. Complexe projecten worden uiteen gerafeld en teruggebracht tot overzichtelijke, logische onderdelen.

IPM Key Points-1: 1 ochtend college Industrieel Project Management en na de lunch golfen met een pro, een clinic of een 9 holes wedstrijd afhankelijk van je niveau.

IPM Key Points-2: 2 ochtenden colleges Industrieel Project Management en na de lunch golfen met een pro, een clinic of een 9 holes wedstrijd afhankelijk van je niveau.

IPM Key Points-3 : 3 ochtenden colleges Industrieel Project Management en na de lunch golfen met een pro, een clinic of een 9 holes wedstrijd afhankelijk van je niveau,

Prijs & Korting Onderaan zie je de IPM KeyPoints prijslijst met de aantrekkelijke kortingen voor gelijktijdige aanmelding. Daarnaast kun je een offerte aanvragen  voor de verschillende opties die er zijn. In het rode blok verschijnt de totaalprijs exclusief BTW. Na het indienen van een aanvraag ontvang je een gespecificeerde aanbieding.

Industrieel Project Management
IPM Key Points-1

IPM Key Points-1 college is een eendaagse compacte kennismaking met industrieel projectmanagement van 3,5 uur waar je ’s morgens in rap tempo kennis maakt met alle aspecten van het leiden van industriële projecten. We behandelen de startvoorwaarden, de projectfasering, het afsluiten van contracten, de engineering, de productie en levering van componenten en de activiteiten tijdens de realisatie. Ten slotte gaan we in op het belang van een goede afsluiting van een project.

Na de lunch krijg je onder leiding van een ervaren professional les in golf. Een clinic, 9 holes par 3 of 9 holes grote baan afhankelijk van jouw golf niveau. De pro leert je de fijne kneepjes van het golfspel, snel en efficiënt. De golfpro gaat met je mee, voor lessen of nuttige tips onderweg in de baan. Je zult verrast zijn over de grote verscheidenheid aan omstandigheden van dit ogenschijnlijk eenvoudige maar oh zo fijnzinnige spel.

Als je wilt kunnen we ’s middags ook verder praten over onderwerpen van project management waar jezelf meer van wilt weten.

Industrieel Project Management
IPM Key Points-2

IPM Key Points-2 college behandelt in twee morgens de onderwerpen zoals in Key Points 1 maar er is meer tijd voor diepgang. Bovendien behandelen we het opstellen van het Projectplan en alle relaties die daaruit voortvloeien. We doen ook een tussentijdse toets, waarvan het resultaat individueel wordt besproken.

Na de lunch gaat je weer golfen, net als bij Key Points-1. Het zal je opvallen dat het de tweede keer boeiender is om meer kennis op te doen en te ervaren hoe het is om de opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Ook nu trekt de cursusleider in de middag graag tijd uit voor specifieke onderwerpen van projectmanagement naar eigen keuze. Daarvoor geldt ook hier geen tijdslimiet.

Industrieel Project Management
IPM Key Points-3

IPM Key Points-3 colleges doet in drie morgens ook alle onderwerpen van de eerder genoemde colleges maar dan met meer details en met meer voorbeelden. Als extra gaan we in op beheersing en oplossen van conflicten, leiderschap en communicatie. Ook is er meer tijd om aandacht te besteden aan onderwerpen die jij zelf naar voren brengt. We doen twee toetsen, die individueel besproken zullen worden.

Na de lunch gaat je weer golfen, net als bij Key Points-1 en 2. Met enige ervaring kun je misschien een wedstrijdje willen golfen op de korte 9. Ook nu zul je ervaren dat het steeds boeiender wordt om meer kennis op te doen en te ervaren hoe het is om de opgedane kennis in de praktijk te brengen.

En ook nu is er in de middag tijd om specifieke onderwerpen van project management met de cursusleider te bespreken als je daar de voorkeur aangeeft. Daarvoor geldt weer geen tijdslimiet.

IPM Key Points-1
€ 113 - € 226
p.p. excl. BTW
1 x 3 uur college
1 x 2 uur studie
Max 10 cursisten
Overdag of 's avonds
Colleges in Nederlands, Frans, Duits of Engels
Handouts verkrijgbaar
Meerprijs voor golfclinic of golf 9 holes
IPM Key Points-2
€ 180 - € 360
p.p. excl. BTW
2 x 3 uur college
2 x 2 uur studie
Max 10 cursisten
Overdag of 's avonds
Colleges in Nederlands, Frans, Duits of Engels
Handouts verkrijgbaar
Meerprijs voor golfclinic of golf 9 holes
IPM Key Points-3
€ 270 - € 540
p.p. excl. BTW
3 x 3 uur college
3 x 2 uur studie
Max 10 cursisten
Overdag of 's avonds
Colleges in Nederlands, Frans, Duits of Engels
Handouts verkrijgbaar
Meerprijs voor golfclinic of golf 9 holes

IPM Key Points prijslijst

Aantal
cursisten
KortingIPM Key Points-1IPM Key Points-2IPM Key Points-3
10%€ 226€ 360€ 540
230%€ 158€ 252€ 378
330%€ 158€ 252€ 378
440%€ 135€ 216€ 324
550%€ 113€ 180€ 270
Alle prijzen excl. 21% BTW.

Offerte aanvragen

- 0%
€ 413 p.p.

Inzicht

Veel ondernemers leveren producten die onderdeel uitmaken van een groter project.

Bij het verwerven van opdrachten en het leveren van producten en machines binnen een project is het nuttig de logische verbanden van een industrieel project te kennen en te weten hoe beslissingen tot stand komen. 1&UConsult schetst een transparant beeld van de samenhang van de projectfases en wapent u met adequate kennis om succesvol op te treden.

Internationaal

De project management trainingen kunnen in het Frans, Duits en Engels gegeven worden. De docent heeft een brede internationale achtergrond.

Internationale cultuurverschillen kunnen uitvoerig behandeld worden. Je leert te begrijpen hoe omgangsvormen en gewoontes een dominante rol spelen bij het internationaal zaken doen.

Kennis vergaren

Ervaring opdoen in de praktijk gaat wel eens gepaard met -kostbaar- vallen en opstaan.

Actuele kennis opdoen door een trainer die gewend is zich aan te passen aan uw persoonlijke omstandigheden waardoor uw zelfvertrouwen groeit een uw marktpositie wordt versterkt, werkt efficiënter en sneller.

Plaats en tijd

De combicursus Industrieel Project Management en Golf wordt gegeven op de golfbaan van de Haarlemmermeersche golfclub.

Met 27 holes en 9 par 3 holes een uitstekende gelegenheid om het golfspel te leren. Ontvangst en lunch in het restaurant van het clubhuis en de colleges in een van de zalen van het clubhuis.

"... and thank you for your excellent report..."
Peter Goodwin, South Africa
"Laméris renders excellent services and helps us to control and overview on the highly complex situation". .
RWE Essen, D
Uitslag enquête studenten Hogeschool InHolland: 97% vindt IPM nuttig, 76 % zou meer IPM-colleges willen, 88% vindt het lesmateriaal "goed", 100% vindt de docent "goed".
Studenten Hogeschool InHolland
"Ik heb veel geleerd van de wijze waarop je met het bevoegde gezag communiceerde. Heel diplomatiek".
KDE, Slochteren
"Wij zijn zeer tevreden over zijn projectaanpak, zijn persoonlijk netwerk en zijn instelling".
ECN, Petten